Reunió informativa dirigida a famílies interessades en acollir xiquets sahrauís

Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva,“Acollim el seu somriure” és el lema del programa de Vacances en Pau 2015

El programa “Vacances en Pau 2015” organitzat per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) permet que els xiquets i les xiquetes sahrauís que tenen entre 8 i 12 anys puguen eixir dels Campaments de Refugiats de Tinduf (Algèria) per tal que passen els mesos d’estiu entre nosaltres i així rebre una bona alimentació i passar una sèrie de controls mèdics.
Al llarg de l’any, molta és la gent que s’acosta a les activitats i als punts d’informació que organitza Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva i pregunta pels projectes que desenvolupem, per la situació del Sàhara Occidental i pel programa de “Vacances en Pau”.
Per aquest motiu, des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva convoquem a totes les persones interessades en conéixer en què consisteix el programa “Vacances en Pau” i/o en acollir a un xiquet o xiqueta sahrauí durant els mesos d’estiu a la reunió informativa que se celebrarà el proper divendres 21 de novembre de 2014 a la 2ª planta del Centre Cívic La Ferroviària (Pl. Espanyoleto, s/n) a les 18 hores. Participaran diverses famílies acollidores, les quals ens explicaran les seues experiències.

2 comentarios sobre “Reunió informativa dirigida a famílies interessades en acollir xiquets sahrauís”

Los comentarios están cerrados.