Presentació oficial de la candidatura local del Bloc a Barxeta


A Barxeta, el proper dissabte dia setze d’abril i a partir de les huit de la vesprada, tindrà lloc a la Casa de Cultura, la presentació oficial de la candidatura local del Bloc Nacionalista Valencià.

La candidatura està encapçalada per l’actual portaveu Enric Soler, el qual ja va ser designat en febrer candidat a l’alcaldia. Segueixen en la llista els dos actuals regidors, Desi Mahiques i Bibià Garcia, al quart lloc de la llista figura com a novetat el jove Javier Mahiques, de professió economista i el cinquè lloc estarà ocupat per Alberto Segarra, professor d’institut, el qual tancava la llista en les anteriors eleccions. Completen la llista Maite Segarra, Artur Sanz, Maria Luisa Alberola i Enrique Palomero.

El col·lectiu del Bloc al conformar la seua candidatura ha apostat per una llista de continuïtat, al repetir huit dels nou candidats; per unes persones que puguen inspirar confiança, gent que està realment preparada, que li aporte serietat, amb capacitat de treball i un compromís pel benestar de tot el poble.