Èxit dels jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-

En la Prova del Circuit Nacional Absolut de Manises.
Dissabte passat dia 9 d’abril es va disputar en el Pavelló Municipal de Manises la penúltima prova valedora per al Rànquing Nacional Absolut, patrocinada per l’Il·lm. Ajuntament de Manises, Regidoria d’Esports, i classificatori per al d’Espanya que es disputarà a Torrejón d’Ardoz (Madrid) entre els dies 6 al 8 de maig.
Els partits disputats van ser de gran intensitat i molta qualitat, destacant en les classificacions finals els jugadors xativins participants.

En individual masculí, David Cervelló es va proclamar subcampió sent també semifinalista en dobles masculins on va formar parella amb Joseph Pérez.

En individual femení, Ana Ferrer va ser la campiona i era subcampiona en dobles mixtos formant parella amb Julio Martín.

En dobles femení, Sandra Cridaquè es proclamava campiona fent parella amb Laura Samaniego d’Alacant; Bárbara Salinas / María Solves van ser semifinalistes.
En dobles mixtos, Sandra Cridaquè era també campiona amb Pablo Marco d’Alacant.
A la finalització D. José Bustamente, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, D. José Lluïu Navarro, Tècnic de la Fundació Esportiva Municipal i D. Vicente Ferrer, President de la Federació de Bàdminton de la Comunitat Valenciana, van fer entrega dels trofeus i premis als vencedors.