Presentació del Club de Futbol l’Olleria

A partir de les 20h d’esta vesprada de dimecres, el camp de futbol de gespa del poliesportiu acollirà la presentació oficial dels equips de les Escoles Esportives Municipals de Futbol i del primer equip del Club de Futbol de l’Olleria, per a la temporada 2009-2010.

Des dels prebenjamins fins als juvenils, els participants a les Escoles Esportives Municipals de Futbol eixiran al camp de joc per a fer-se la foto oficial d’inici de temporada. Després li tocarà el torn als homes de Juan José Sanz, el nou entrenador del Club de Futbol de l’Olleria, que esta campanya jugaran en la categoria de segona regional. A continuació l’equip del CFO i el juvenil disputaran un partit amistós.

El servei (saque) d’honor l’efectuaràn les Regines, que conjuntament amb la cort d’honor estaran presents a l’acte. L’alcalde de la ciutat, Julià Engo, el regidor d’Esports, Vicente Oviedo, i diversos membres del club faran uns parlaments, prèviament al partit.

Tot i que l’acte oficial començarà a les 20h, des de les 19h els equips de les categories inferiors disputaran diversos partits.