Per a EU l’emparellament de Copa del CE Olímpic amb Reial Madrid ha de ser una oportunitat per a tota la ciutat

Lorente “celebrem l’emparellament de l’equip de la nostra ciutat però ara cal treballar perquè s’acollisca als visitants en òptimes condicions i oferir els millors atractius turístics de la nostra ciutat”

Per a EU, ha estat una molt bona i merescuda notícia l’emparellament del CE Olímpic amb un dels equips de futbol de l’èlit estatal. Però des de la formació d’esquerres a banda de valorar el mèrit esportiu del club s’ha volgut anar més enllà i fer partíceps d’aquest èxit esportiu als hostelers i comerciants de la ciutat.

Segons Miquel Lorente, portaveu del GM d’EU, s’ha de “treballar ràpidament des de l’Ajuntament per estar a l’alçada de les circumstàncies i aprofitar l’eliminatòria per donar a conèixer la nostra ciutat i els seus atractius històrics, culturals i gastronòmics”. Per aquesta raó, des d’EU s’ha preparat una batería de propostes adreçades a la regidoria de turisme per posar en marxa una campanya publicitària que promoga l’arribada d’aficionats i que puguen trobar una oferta cultural i d’oci el més ampla, interesant i accessible possible”.

Per altra banda, des de la formació d’esquerres s’ha assenyalat que “la regidoria de turisme està desaprofitant clarament el potencial econòmic de l’Olímpic a l’hora de llançar promocions publicitàries en totes aquelles ciutats, d’aquesta i d’altres comunitats autònomes, on s’ha de desplaçar l’Olímpic cada quinze dies per disputar els seus partits de lliga”. Per aquesta raó, Lorente també ha instat a l’Ajuntament a que intensifique la seua coordinació amb el club per maximitzar totes les possibilitats per programar en la ciutat l’estada de caps de setmana complets dels aficionats dels equips visitants.
Finalment des d’EU s’ha desitjat tots els èxits possibles al CE Olímpic tant en Copa, com en Lliga i tot el recolzament com a equip esportiu i representant de la ciutat que és.

Un comentario sobre “Per a EU l’emparellament de Copa del CE Olímpic amb Reial Madrid ha de ser una oportunitat per a tota la ciutat”

  1. Ara tots volen pujar-se al carro de l’Olímpic, fins i tot aquest individu que l’únic que vol pretendre és aparèixer com siga en qualsevol mitjà de comunicació. Tots sabem que no està preparat per al càrrec que somnia assumir i que faria un gran favor als ciutadans deixant pas a algú amb preparació. Més preparació i menys demagògia.

Los comentarios están cerrados.