Partidet amistós de básquet entre polítics i treballadors dels mitjans de comunicació de la comarca

El partit benèfic de Nadal del Club Bàsquet Martínez Valls reuneix 1000 espectadors al Poliesportiu d’Ontinyent

1.000 espectadors es van donar cita el diumenge al Poliesportiu Municipal d’Ontinynet per asistir al partit benèfic de Nadal disputat entre l’ESET Ontinet i el Básquet Paterna, que va servir per replegar fons a benefici de les asssociacions ADIEM (en defensa dels malalts mentals) i ANIMA (Associació Càncer Ontinyent).

L’encontre, organitzat pel Club Básquet Martínez Valls, va comptar amb altres atractius de la jornada, amenitzada per una xaranga de l’Associació Tot per la música, seran un partit entre alevins de la cantera del Martínez Valls així com el sorteig de regals entre els assistents, entre els quals va haver una samarreta signada pel jugador del València Básquet Pau Ribas obtinguda per mitjà de les gestions del regidor d’esports, Pepe Pla.

L’encontre, a més a més, va tenir com a prèvia un partidet amistós entre polítics i treballadors dels mitjans de comunicació de la comarca. Pepe Pla agraïa “la gran resposta a esta activitat, que torna a mostrar una volta més que Ontinyent és una ciutat esportiva i solidaria”. El regidor animava a la ciutadania a participar també d’altra iniciativa solidaria, com serà hui dimarts a partir de les 20:00 hores la tradicional cursa Sant Silvestre, que repartirà al preu d’un euro dorsals solidaris, en aquest cas a benefici de l’Associació de Familiars, amics i amigues de malalts i malaltes d’Alzheimer i altres demències d’Ontinyent (AFAO).