Otos utilitza WhatsApp per a manar avisos i informació als veïns

Es pot accedir a aquest servei presentant-se en l’Ajuntament i donant el nombre de mòbil

L’Ajuntament d’Otos ha creat un servei d’avisos via WhatsApp que pretén oferir missatges amb informació que puga resultar d’interès als veïns del municipi, com les activitats programades en l’agenda o les notícies del poble.

Es pot accedir a aquest servei presentant-se en el mateix Ajuntament d’Otos i donant el nombre de mòbil. al que arribarà la informació, el nom i els cognoms del receptor, o cridant a l’ajuntament per a donar aquestes mateix dades. Una vegada registrat, l’ajuntament respondrà per l’aplicació amb un missatge confirmant que l’alta s’ha realitzat correctament i que ha de guardar aqueix nombre en la seua llista de contacte com a Ajuntament.

Aquest servei és unidireccional, és a dir, només mana informació, no la rep. Els ciutadans d’Otos no poden respondre o preguntar dubtes per WhatsApp. Per a açò han de cridar o anar a l’ajuntament a demanar més informació.

Més enllà de les noves formes d’informar i mantenir-se informat, des de fa temps, Otos dissenya un fullet d’informació sociocultural mensual que envia a totes les cases del municipi amb la programació més interessant.