Ontinyent restablix les relacions amb el Consell de la Joventut

Les dos entitats signen un conveni per tornar a normalitzar la col.laboració trencada per l’anterior equip de govern

La signatura d’un conveni entre l’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell de la Joventut permet restablir les relacions entre les dues entitats, trencades per l’anterior equip de govern del PP. D’aquesta manera, l’Ajuntament tracta de potenciar el Consell de la Joventut, tal com s’havia avançat des del nou Govern nomès accedir a l’alcaldia. El regidor de Joventut, Pepe Pla, qui va estar acompanyat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodriguez, ha destacat que “nosaltres creem en la joventut i apostem per l’associacionisme juvenil, com demostra aquest conveni”.

L’acord té com a objectiu donar suport a tots els joves d’Ontinyent perquè tinguen una seu on realitzar cursos i activitats. A més, dota al CLJO d’una partida de 6.000 euros per tal de finançar els seus programes. Pla assenyalava que “els jovens d’Ontinyent també creen ciutat, i per això volen treballar per Ontinyent. Nosaltres la única cosa que fem es recolzar-los”.

Els joves d’Ontinyent tornen a disposar d’un baix, ubicat al barri del Llombo, després que en l’anterior legislatura el PP decidira de manera unilateral eliminar l’ajuda i tancar el local que fins eixe moment donava servei als joves al carrer Major, tot i acusant als dirigents del Consell de la Joventut d’una mala gestió econòmica.