Ontinyent millora la imatge del Palau de La Vila i el seu entorn amb diverses actuacions

S’ha desbrossat el talús exterior, creat noves zones enjardinades, pintat i instal·lat un nou rètol de 10 metres a la façana

El Govern d’Ontinyent està procedint a la millora de la imatge del Palau de La Vila i el seu entorn amb diverses actuacions al llarg dels últims mesos a les que han participat les regidories de Medi Ambient, Obres i Parcs i Jardins. D’aquesta manera, i dins del Pla d’Ocupació, s’ha procedit a la millora del talús del Palau que dona al riu Clariano, en una actuació que ha suposat la millora de l’entorn del talús i l’adequació de la vegetació actual. La intervenció ha inclòs així mateix el desbrossament, i poda, així com la plantació de nous elements de jardineria al voltant del mur que delimita l’accés a l’edifici.

Per altra banda, s’ha procedit recentment a realitzar diverses millores també a l’interior del Palau, amb la instal·lació d’una zona enjardinada amb flors, dos bancs, quatre jardineres i una paperera, així com a la realització de tasques de pintura al pati. A més a més, el Palau compta amb una nova rotulació exterior en la façana de 10 metres d’ample per 0’5 d’alt sobre viga de ferro, on consta la inscripció “Palau de La Vila”.

El regidor d’Obres i Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, ha explicat que “el Palau de La Vila es un edifici emblemàtic, que a banda dels seus usos com a seu del saló del plenari municipal i de l’oficina de turisme, acull nombrosos actes institucionals i cada volta més bodes civils. És també un edifici molt visitat pels turistes i en definitiva, pensem que és important tenir-lo en les millors condicions possibles per donar la imatge que correspon a un espai com aquest d’una ciutat com la nostra”, destacava.