Ontinyent instal.la desenes de noves papereres per tot el poble

El regidor Manuel Cuesta es posa en contacte amb comerciants i veïns per estudiar els llocs mes adequats per als nous el.lements del mobiliari urbà

La regidoria de neteja de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a instal.lar desenes de papereres en diversos punts de la ciutat on no havia. Segons el ponent de neteja, Manuel Cuesta, “es tracta de diversos llocs on considerem que era necessari col.locar estos el.lements per prestar un servei adequat a la ciutadania”. Entre els carrers que compten amb estos nous el.lements de neteja viària, estan alguns com La Plaça Vicent Rodríguez, el recinte firal, o la urbanització Les Aïgues, o al col.legi Bonavista, entre d’altres.

Segons explica Cuesta, “la resposta ha estat positiva, i són varis els veïns que ens han felicitat per la iniciativa, el que indica que realment hi havia necessitat de dur a terme esta actuació”.

A més a més, segons explica el regidor, el departament de neteja s’ha posat en contacte amb els comerciants del Carrer Major perquè puguen suggerir on consideren que deurien ubicar-se les papereres que es té previst instal.lar en aquesta via. “Igualment”, assenyala Manuel Cuesta, “qualsevol veí o veïna que considere que en algun lloc concret de la ciutat seria convenient col.locar una paperera, pot posar en contacte amb aquesta regidoria per tal de fer-nos-ho saber”.

L’edil ha destacat que, com ja es va apuntar durant l’inici del pla de xoc de neteja intensiva del casc urbà, l’Ajuntament actua i va a seguir actuant per mantenir els carrers del poble el més nets possible, “però la col.laboració ciutadana és imprescindible per a fer-ho. Per això volem implicar al màxim a la població en aquest objectiu, ja que els carrers són de tots i totes, i l’esforç per mantenir el poble net ha de ser comú, perquè una ciutat neta redunda positivament en la nostra qualitat de vida i en la imatge que projectem d’Ontinyent als visitants”, conclou Manuel Cuesta.