Nou candicat del BLOC a l’Alcaldia de Montesa

Juan Garcia optarà a l’Alcaldia de Montesa
Davant la difícil situació econòmica de l’Ajuntament, el col·lectiu local del BLOC fa una aposta decidida per la regeneració política al municipi.

El nou cap de llista del BLOC, Juan Garcia, considera que és molt necessari donar un nou impuls a l’Ajuntament de Montesa, renovant el ple de l’Ajuntament i governant amb més austeritat i transparència, segons exigeixen molts veïns del poble cansats de la forma de manar que te l’actual alcalde José Albalat, del Partit Popular.

A una xerrada organitzada recentment pel BLOC, molts dels presents, coincidiren en la necessitat de gestionar millor els recursos municipals, suprimint despeses innecessàries, i actuacions orientades malament, que només fan que endeutar al poble. Els del BLOC, prenen nota de les propostes i seran la base del seu programa electoral.

Dels possibles candidats a l’alcaldia, Juan Garcia és el primer nom que s’ha donat a conèixer, ell és l’actual portaveu del BLOC al Consell Agrari de Montesa. Otili Ortiz, secretari local del BLOC i regidor, està convençut de que Juan va a liderar un canvi positiu per a l’ajuntament i el poble de Montesa, ja que Albalat desprès de dotze anys governant està massa desgastat i és necessari substituir-lo.

“Compromís per Montesa” serà un dels lemes que farà servir la candidatura municipal del BLOC per tal de canalitzar l’esperit de canvi i renovació que impulsen, estant a més a més vinculat al nom de la candidatura autonòmica “Coalició Compromís” liderada pels diputats Enric Morera i Mònica Oltra.