Lorente: «les Nits al Castell 2014 han acumulat un déficit de 70,202€»

Miquel Lorente «és una falta de respecte cap a la gent acumular un dèficit de 70.202€ en una situació de crisi en la ciutat i endeutament en l’Ajuntament «
Les Nits al Castell de Xàtiva més enllà d’haver-se consolidat com una festa particular, subvencionada per diners públics, també és una activitat totalment deficitària. Segons Miquel Lorente, portaveu municipal d’EU «a hores d’ara les Nits al Castell 2014 acumulen una despesa de 90.690€, en canvi l’ingrés per taquilla de tot el certamen és de 20.488€. Per tant, el dèficit suposa quasi quatre vegades els ingressos». Per a EU, aquesta gestió dels diners públics és insultant i la gent necessàriament l’ha de conèixer. Segons les dades sol.licitades per la formació d’esquerres el passat mes d’agost i entregades aquesta setmana el total de tickets venuts són 1.576 d’un aforament total de 2.368.

Des d’EU volem «la màxima transparència i que tota la ciutadania conega com i de quina manera es gasten els diners públics el regidors del PP a Xàtiva”. Per al grup municipal d’EU aquestes maneres de fer passen a ser inacceptables quan és coneix que “les ajudes mensuals destinades a cobrir necessitats bàsiques individuals i familiars (lloguer, llum, gas, aliments…) en poques ocasions superen els 3.000€ mensuals”.
Per altra banda, s’ha recordat que des del grup municipal d’EU que “el Partit Popular a Xàtiva des de l’any 2001 fins ara ha gastat 375.331€ en les Nits al Castell”.