L’oposició a l’Ajuntament de Xàtiva reclama solucions al problema econòmic d’Aspromivise

PSPV presenta una moció per tal de recuperar el Molí Sarrantpedra

Els grups polítics de l’oposició a l’Ajuntament de Xàtiva presentaran al plenari de hui divendres una moció que reclama solucions per al problema econòmic que pateix l’associació Aspromivise «com a conseqüència dels reiterats impagaments de la Generalitat», afirmen des del PSPV. Cal recordar que Aspromivise i els usuaris del Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva s’han manifestat tots els divendres del mes de juny davant la delegació d’Hisenda de Xàtiva per tal de reclamar al Consell la subvenció que els adeuda.
D’altra banda, PSPV de Xàtiva presentarà una moció per a la recuperació del Molí Sarrantpedra, «que hui es troba abandonat i pràcticament en estat de ruïna». El regidor Ingnacio Reig sol.licita que l’Ajuntament de Xàtiva licite de forma urgent obres de reparació del sostre , neteja de l’entorn i tancament temporal de portes i finestres per a frenar el deteriorament del Molí.
Finalment, el regidor del PSPV Roger Cerdà, reclamarà amb la seva moció la compareixença dels responsables polítics per tal d’aclarir les circumstàncies en les què es van desenvolupar les tasques de control i extinció dels incendis forestals ocorreguts al territori valencià durant aquest cap de setmana.
Així mateix, l’oposició socialista demana al Govern de la Generalitat Valencia que atenga a una racional redistribució de recursos econòmics i materials per incrementar aquelles partides que han de dedicar-se a atendre a persones, empreses, autònoms i institucions locals. Tot açò, establint-se una atenció de caràcter urgent i elaborant un pla de salvament de les zones afectades que tinga caràcter estratègic i vaja més enllà de les indemnizacions obligades.