El màster de Spinning de l’Olleria registra 150 participants

Els 1.100 euros de la recaudació aniran a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer

El carrer Ausiàs March de L’Olleria acollia el passat dissabte el tercer Màster de Spinning de L’Olleria, amb gran èxit d’assistència i recaptació. Al voltant de 150 participants, repartits en tres torns, van omplir el carrer d’un bon ambient esportiu i solidari, raó per la qual van manifestar la seua satisfacció per haver format part d’esta iniciativa.

En quant a la recaptació, el tercer Màster de Spinning va aconseguir arribar a la xifra de 1.100 euros, tots destinats a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de L’Olleria i Ontinyent (AFAO). Els organitzadors s’han mostrat molt satisfets pels resultats obtinguts.

L’esdeveniment va finalitzar amb un sopar. Tot seguit, el grup ontinyentí Músicos de Guardia va oferir un concert de rock al mateix pub per als participants que quedaren i el públic en general.

Esta activitat esportiva va estar organitzada per AFAO, Fitness Space de L’Olleria i Cafe-pub Una Altra Cosa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Olleria i de diverses empreses i negocis locals.