L’Olleria: Un any de govern

portada103

L’alcalde de l’Olleria, Julià Engo (BLOC), la portaveu del PSOE, Julia Boluda i el portaveu de GdO, José Vidal, s’han reunit este matí davant dels mitjans de comunicació per avaluar conjuntament el primer any del seu govern.

Un període que valoren com a profitós, i que diuen que ha servit per a consolidar el pacte, i sobretot per a reactivar l’activitat a la ciutat.

“Des del respecte mutu cap a les idees que ens diferencien, i aprofundint en allò que ens uneix, que és el treball per l’Olleria, ha passat este primer any que valorem com a positiu per al nostre poble. Este nou equip a l’ajuntament ha donat estabilitat institucional, ja que cada regidor es responsabilitza del bon funcionament de la seua àrea, però en comunicació constant amb la resta de membres de governs”, afirma José Vidal, de Gent de l’Olleria. “I també ha donat estabilitat econòmica a la ciutat, perquè s’estan dissenyant uns pressupostos reals, sense inflar partides, per així poder anar reduint el dèficit pressupostari municipal”.

Des del PSOE, que està integrat al govern a través de la regidora, Julia Boluda, s’ha incidit en què este primer any ha servit per a constatar que la decisió que es va prendre, fer la moció de censura, va ser la correcta. “Va ser un pacte necessari perquè este ajuntament i este poble ixquera de l’estancament en el que estava immers. Vam prendre una decisió correcta i prova d’això és que cadascú des de la seua àrea està duent endavant molts projectes”.

L’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, s’ha sumat a les valoracions dels seus companys de govern, i ha comentat que al prendre contacte amb la gestió municipal van poder ratificar la situació que pronosticaven, “però això, lluny de fer-nos decaure, ens ha fet treballar amb més ganes, per a demostrar que hi ha una altra manera de gestionar, que és escoltant les demandes de la ciutadania, i treballant per reclamar i aconseguir aquelles infrastructures i serveis que ens mereixem”.

Respecte a la valoració que fa la ciutadania de l’actual govern, tots tres membres han considerat que la sensació que tenen és la d’estar complint les expectatives que despertaren en el veïnat. “El canvi s’ha viscut amb total normalitat i tranquil·litat per part dels veïns, i creiem que a la majoria d’ells els està aplegant la confiança que estem generant, i que mantenim també entre nosaltres”.