Casa de la Cultura d’Alzira

Setmana a Alzira per a commemorar el dia del llibre i amb el qual s’inaugura la programació d’activitats de la Primavera del llibre i la lectura a Alzira.

DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE

Dijous 23 d’abril 2009

Casa de la Cultura

18.30 «Elogis de la lectura», sessió a càrrec de diferents representants del Consell Municipal de Xiquets i de Xiquetes d’Alzira, amb la participació del contacontes «El Gran Jordiet».

Amb aquest acte, organitzat per la Regidoria d’Educació, l’Ajuntament d’Alzira pretén implicar els xiquets i les xiquetes d’Alzira en la celebració d’una de les efemèrides més importants de l’any relacionada amb l’educació i formació integral de les persones: el Dia Internacional del Llibre que té per objectiu fomentar l’ús de la lectura.

Per això, distints representants de les escoles de la nostra ciutat faran lectura de textos de creació pròpia en què argumentaran sobre el sentit i el valor de la lectura, sobre la importància que té aquesta activitat i la necessitat que tenen de practicar-la, com també ens proposaran les lectures que ens recomanen i que consideren adequades per a transmetre en els altres l’afició per llegir.