L’Olleria ultima els detalls per a la XIII Volta a Peu

S’esperen uns 1.000 corredors
L’Olleria albergarà aquest dissabte 6 d’octubre una de les carreres populars amb més tradició, la Volta a Peu a L’Olleria que celebra enguany la seua desena tercera edició i que està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de L’Olleria i el Club d’Atletisme local amb el patrocini de la Diputació de València.

El regidor d’Esports, Vicente Oviedo ha destacat “l’alta participació que any rere any té la nostra carrera en què ens visiten corredors de tota la província i que s’inclou des de fa 4 anys en el circuit de carreres populars de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida”.

Oviedo ha explicat igualment que “és una oportunitat única per als corredors que d’una banda poden practicar el seu esport favorit i per un altre disfrutar d’un bonic recorregut que combina circuit urbà i zones de muntanya, ja que dels 9.000 metres de la prova absoluta uns 4 km són per la Serra Grossa, passant per diferents zones com la gaveta i la Foia del Port encara que sempre la prova té lloc per camins asfaltats”.

Malgrat que la carrera absoluta és la gran protagonista en la Volta a Peu a L’Olleria, des dels xicotets fins als joves de 13 i 14 anys també tenen la seua prova, iniciant-se ambdós des del parc Beat Pare Ferreres a les 16:30 hores i dividint-se en proves de 80 metres per als més menuts i fins a 2.000 per als corredors de 13 i 14 anys.

Quant a l’absoluta es contemplen les categories de Cadets, Juvenils, Sènior, Veterans A, Veterans B, Veterans C, Veterans D i Locals iniciant-se la carrera igualment des del parc Beat Pare Ferreres. El regidor d’Esports ha dit també que esperen “superar el nombre de corredors de la passada edició en què aproximadament 900 persones van participar en les diferents categories”.

Les inscripcions tenen un cost de 3 euros finalitzant el termini el divendres 4 d’octubre. Estes es poden realitzar a través de la web http://www.mancovall.com/circuitvalldalbaida.

Finalment, Oviedo ha volgut agrair “la col·laboració de totes les més de 20 cases comercials que ens recolzen en esta Volta, un suport que és essencial, especialment en estos moments econòmics tan difícils en els que l’ajuda i el treball de tots és imprescindible», ha finalitzat.