«Xàtiva Renaix» presenta la segona edició del microfestival

Comença el camí de la consolidació de l’esdeveniment musical “cançons pels racons”
«Xàtiva Renaix» presenta la segona edició del microfestival que pretén donar a conèixer els artistes locals en el seu espai natural: Xàtiva.
Aquesta segona edició del microfestival “Cançons pels racons” es realitzarà el diumenge 14 d’octubre a les 12:30 la Plaça de Sant Joan del barri del Raval (antiga moreria). Es planteja també com una picadeta musical. Comptarà amb l’actuació del grup de rock de Xàtiva «A Mansalva» i estarà acompanyada amb aperitius, tapes i begudes tradicionals elaborades per establiments col·laboradors de la ciutat.
Recordem que el microfestival pretén reivindicar espais amb encant de la ciutat i demostrar que qualsevol espai del municipi pot convertir-se en un espai de cultura tan sols amb la voluntat dels propis veïns i veïnes.
Bandes de música, grups de rock, pop indie, cançó d’autor, música tradicional, música de cambra, música electrònica,…»qualsevol proposta nascuda a Xàtiva o a les Comarques Centrals hauria de tindre un espai propet per a créixer, això sí, amb preferència per les propostes que s’expressen en la llengua autòctona: el valencià», assenyalen des d’aquesta agrupació.
Tots els xativins poden participar de les activitats de Xàtiva Renaix.