L’Olleria: La final a Esport Divertit

foto-031

El 4 de març els alumnes del C.E.I.P. Isabel la Catòlica anaren a participar a la final del programa Esport Divertit de Punt 2. Els nostres alumnes anaven amb molta il•lusió per realitzar una excel•lent classificació, encara que tots sabíem que era realment difícil. Però si havíem aplegat a la final, per davant d’uns 240 col•legis participants, perquè no somiar amb una bona classificació.

El dia prometia, els xiquets i els mestres, després de vorer els resultats dels altres equips en les semifinals, crèiem que podia donar-se la sorpresa i guanyar la final. Però finalment, no va ser així, els nervis i la sort no ens acompanyaren i quedarem en una meritòria quarta classificació. Com era comprensible, els nostres alumnes participants estaven decebuts perquè pensaven que ho hagueren pogut fer millor. Però gràcies als seus propis companys del centre, que anaren a animar-los; als mestres i a les pròpies famílies aconseguirem fer-los alçar el cap i que s’adonaren que el que havien fet era extraordinari i mai podia ser motiu de tristesa, sinó més bé d’orgull. A més gràcies a aquesta classificació, el programa ens ha donat una xicoteta dotació econòmica per a material esportiu per al centre. Orgull que sentíem tots nosaltres i que sentireu vosaltres quan els vegeu a la televisió pròximament.

La retransmissió de les distintes participacions dels nostres alumnes seran emeses en la programació de Punt 2 els dies:

? 28 de març a les 12’30 h., que retransmeten la final de zona de Xàtiva
? 11 d’abril a les 12’30 h., que retransmeten la semifinal provincial.
? 9 de maig a les 12’30 h., que retransmeten la gran final.

Per acabar, voldríem des del col•legi Isabel la Catòlica agrair la col•laboració de l’excel•lentíssim Ajuntament de l’Olleria per la seua ajuda econòmica en els desplaçaments de la semifinal a Aspe i de la final a Llíria, així com l’esforç de l’AMPA que aconseguiren subvencionar-nos un autobús i unes samarretes grogues, de la Caixa Popular de l’Olleria, per als xiquets del 3er cicle que anaven a animar als seus companys.

En moments així, on es viuen situacions solidàries, de companyerisme i d’una gran harmonia entre alumnes, mestres, personal no docent, AMPA del col•legi, entitats col•laboradores com la Caixa Popular i l’Ajuntament, fa que ens sentim orgullosos de formar part d’aquest centre que fa tants anys que està educant als xiquets i xiquetes d’aquest poble.

Esta quarta classificació li la dediquem a tots els xiquets i xiquetes que en les anteriors edicions van participar i que per uns motius o altres no aconseguirem classificar-se per a la final, però que ens representaren de forma molt excel•lent i motivaren als posteriors participants a esforçar-se i fer-ho el millor que sabien.

Fuente: Departament d’Educació Física del C.E.I.P. Isabel la Catòlica.

portada11
Els components de l’equip masculí són d’esquerra a dreta: Marta, Abraham, Victorio, Jose, Nicolas, Manel, Kevin, David Such, Alex, Javier, Jordi, Sergi, Marco, David Vidal, Aitor, Manolo i Fabricio.

foto-029