L’Olleria: Jornada fotogràfica popular

Si tens una màquina fotogràfica digital, temps disponible el dissabte 31 d’octubre pel matí i ganes de passar-ho bé, l’Associació Fotogràfica de l’Olleria i la regidoria de Cultura tenen una proposta per a tu. AFLO ha organitzat una jornada fotogràfica matinal que permetrà als participants conèixer i fotografiar els principals punts turístics de la ciutat, i optar a un premi a la millor fotografia.
La gimcana fotogràfica arrancarà a les 10 del matí des de la Biblioteca Municipal i finalitzarà a les 13 hores a l’Ajuntament de la ciutat. Entremig els participants hauran d’haver passant per un total d’11 punts, com són la Casa Santonja, el teatre Cervantes, la Font Vella o el parc Beat Ferreres, entre altres. Cada participant podrà realitzar fins a un màxim de 50 fotografies, incloent les dels punts citats. La primera imatge haurà de prendre’s obligatòriament a la Biblioteca, i la última a l’Ajuntament. La millor fotografia serà guardonada amb un regal.
Segons Àgueda Micó, regidora de Cultura, esta jornada pretén ser una excusa per conèixer i aprofundir en el patrimoni local, i està dirigida tant als veïns de la localitat, com als aficionats de la fotografia d’altres poblacions. “Es tracta d’una iniciativa que no té un caire competitiu, sinó que vol convidar a tots a passar una bona estona junts, fins i tot en família, fotografiant alguns dels espais més singulars de l’Olleria”.

Expo “Fira 09”
La sala d’exposicions del teatre-cine Goya acull a partir de demà dijous 29 d’octubre una mostra d’imatges de l’edició 2009 de la Fira, que es va celebrar este passat cap de setmana. Les fotografies han estat captades pels membres d’AFLO i es presentaran al públic en un acte que comptarà amb la presència de la regidora de Cultura, Àgueda Micó. Serà a les 20h i en finalitzar es servirà un vi d’honor.