L’Olleria estrena ajuntament

olleria
Demà s’inaugura el nou edifici

El nou edifici de l’Ajuntament de l’Olleria s’inaugura demà 24 d’abril a les 12 del migdia de la mà del Delegat del Govern, Ricardo Peralta, i de l’alcalde de la ciutat, Julià Engo. “Es tracta d’un acte senzill que el que pretén és obrir les portes a tota la ciutadania perquè puga conèixer estes dependències ubicades en ple centre històric”, va comentar l’alcalde.

Al voltant de les 11:30 hores el Delegat del Govern aplegarà a l’Olleria per a visitar l’actual Casa Consistorial, on serà rebut per la corporació i on signarà al llibre d’honor de la ciutat. Des d’allí el grup es desplaçarà a peu fins al nou edifici municipal, que té una superfície de 1.600 metres quadrats distribuïts en cinc nivells, un d’ells en semisoterrani.

Segons va explicar Engo, “l’estructura exterior de l’immoble manté el caràcter senyorial del casalot que existia anteriorment, de manera que l’edifici encaixa perfectament amb l’entorn. Però per dins en canvi, és un espai d’oficines i de gestió modern, funcional i amb molta llum”.

A més dels serveis que ja s’ofereixen actualment a l’edifici central de l’Ajuntament de l’Olleria de la plaça de la Vila, el nou immoble tindrà capacitat per albergar també altres departaments que ara estan dispersos per diversos locals, com són la Policia Local, el Jutjat de Pau, el Centre d’Informació Juvenil o l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local. Tot i que el nou edifici s’inaugura este dissabte, el trasllat del personal municipal al nou espai es farà esglaonat, i al llarg dels propers mesos.