Els xiquets de L’Olleria aprenen a fer punts de llibre

mercat-rosa-i-vend-allibres-bookcrossing-013

Coincidint amb el mercat municipal d’ahir, la Biblioteca Municipal de l’Olleria va preparar una parada on s’exposaren les novetats editorials, es van posar a la venda els llibres arreplegats a través del «bookcrossing» a favor de Xile, i es va regalar una rosa als adults que s’acostaven fins a este punt informatiu. Al llarg de tot el matí al regidora de Cultura, Àgueda Micó, va estar conversant amb els veïns i veïens que aplegaven a la parada, que també va estar visitada per l’alcalde de la localitat, Julià Engo.

L’acte estava emmarcat dins la “Festa de Llibre”, que esta la vesprada proseguirà a la plaça de la Vila. A partir de les 17:30 hores, els xiquets i xiquetes podran aprendre a fer punts de llibre, a través dels diversos tallers que es muntaran. També a la plaça, es continuarà amb la campanya per arreplegar fons per a comprar llibres per a la biblioteca de Tirúa (Xile), i a més a partir de les 19 hores es procedirà a regalar un conté als ollerians i ollerianes nascuts l’any 2009, i que estan participant a la campanya “Créixer llegint”.

Per a tancar el Dia del Llibre, el professor de la Universitat d’Alacant, Josep Martines, oferirà una conferència sobre el “Diccionari Valenciano” de l’ollerià Josep Pla i Costa (1817-1890). Serà al teatre Cervantes a les 20:30 hores