L’Olleria: El CIMVO oferix un ampli cicle de concerts paral.lels

portada7

Del 20 al 24 de juliol 2009, l’Olleria es convertirà en un destacat centre artístic musical, tant pel nivell del professorat que estarà impartint el 6è Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria (CIMVO), com per la programació de concerts paral·lels projectada per a eixa setmana. Un cicle que arrancarà amb l’actuació al teatre cine Goya dels Belgian Brass Ensemble, un prestigiós grup molt difícil de vore als escenaris de l’estat espanyol. El dels belgues serà l’únic concert de pagament (10€) per al públic en general, ja que la resta de concerts seran gratuïts.

Seguint amb la filosofia de qualitat que el CIMVO ha marcat des de la seua primera edició, les places per a participar al curs són limitades, amb un màxim de 14 alumnes per aula, a més de les sessions individuals que els alumnes rebran diàriament, segons ha explicat José Cháfer, director artístic de l’esdeveniment conjuntament amb Isabel Garcia. Les matèries que enguany s’ofereixen són trompeta, trompa, trombó, saxo i tuba. En totes és compta amb un professorat de luxe com Bernardo Cifrés, trompa solista de l’Orquestra del Palau de les Arts o com Tim Buzzbee, solista de la Iceland Symphony Orchestra. El termini per a inscriure’s al CIMVO 2009 està obert fins l’11 de juliol.

Pel que fa al cicle paral·lel de concerts, a més del grup Belgian Brass Ensemble el dilluns 20 de juliol al teatre-cine Goya, el dimarts 21 hi haurà una batukada al carrer Ausias March, el dimecres 22 actuarà el quintet de metall “Entreclases Brass” al parc Beat Ferreres, el dijous 23 el professorat del CIMVO oferirà un concert al convent de Caputxins, i les actuacions es tancaran amb un concert dels alumnes del CIMVO el divendres 24 al teatre cine Goya.

Es posible que tu navegador no permita visualizar esta imagen. Des de la direcció artística d’este 6è Curs Internacional de Música Vila de l’Olleria s’ha destacat que any darrera any la procedència de l’alumnat és més àmplia, no només a nivell estatal, sinó també internacional. Precisament la projecció que obté la ciutat de l’Olleria amb este tipus d’esdeveniments formatius és un dels fets que ha destacat l’alcalde de la localitat, Julià Engo, i un dels motius que fa que la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria organitze per sisè any este curs.