L’Olleria convoca el 6é Concurs de Música Festera ‘Francesc Cerdà‘

El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 8 de març

L’Ajuntament de L’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical “Santa Cecília” han convocat el 6é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà”, en la modalitat de pasodoble.

El termini d’admissió d’originals finalitzarà el proper 8 de març, i els guardons que s’han establert són un únic premi dotat amb 3.000 euros, i un premi del públic de 600 euros. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda Societat Escola Musical “Santa Cecília” en el concert de Música Festera que tindrà lloc el 15 de maig de 2010 al Teatre Cine Goya de L’Olleria. En el descans d’aquest concert els assistents votaran per a concedir el premi especial del públic.

Els autors que desitgen participar en este concurs han de presentar peces originals, inèdites i que no hagen estat interpretades amb anterioritat. Segons ha assenyalat Àgueda Micó, regidora de Cultura, entre les qualitats que valorarà el jurat del concurs, que estarà integrat per representants de les tres institucions convocants i dos professionals de solvència reconeguda, està la idoneïtat de poder ser interpretades a les desfilades festeres, així com la seua originalitat.

Les bases del concurs estan penjades a la plana web de l’ajuntament de l’Olleria: www.ajuntamentdelolleria.org