L’IEVA dedicarà el calendari festiu de 2011 a l’escriptor Enric Valor

L’any que ve es conmemora el naixement d’este artista fortament relacionat amb la Vall

La comissió encarregada de l’edició del calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia ha començat ja a treballar en el de l’any 2011, que estarà dedicat a Enric Valor i Vives, de qui es commemorarà l’any que ve el centenari del naixement. Fortament relacionat amb la la Vall d’Albaida, Enric Valor és una de les figures cabdals de la nostra cultura, per la qual cosa hem pensat de dedicar-li la publicació estrella de l’IEVA.

Juntament amb Enric Valor, el calendari dedicarà atenció a les Cartes Pobla atorgades el 1611 en el repoblament de diversos municipis valldalbaidins després de l’expulsió dels moriscos.

El Calendari s’ha convertit en la publicació estrella de l’IEVA que, any rere any, no falta en la casa dels valldalbaidins. Com cada any, l’equip encarregat de l’edició demana la col·laboració de les persones i entitats que creguen que tenen informació d’interés per al calendari (festes, commemoracions, activitats…). Fins al 30 de juny, ens ho podeu fer arribar a través del correu ieva@ieva.info.

Recordem que el fet que el pròxim any la Pasqua siga tan tardana (el diumenge 24 d’abril) condicionarà alguns canvis en el calendari festiu que caldrà tenir en compte de cara a la pròxima edició.