Les farmàcies de Xàtiva tancaran tres dies en protesta pels impagaments de la Generalitat

Els farmacèutics de Xàtiva s’han sumat al tancament patronal, convocat pels farmacèutics de la província de València, per als dies 19, 20 i 21 de desembre.

Les farmàcies sols comptaran amb serveis mínims per a protestar per els impagaments de la Generalitat, que es va comprometre aquest passat dilluns a pagar-los abans de fi d’any els 120 milions d’euros pendents, després de que el passat dissabte va vèncer el termini acordat en novembre per a desemborsar-los 60 milions.

A Xàtiva, les deu farmàcies que hi ha, tancaran els tres dies, on sols estarà oberta la que tinga el servei de guàrdia. El dilluns 19 serà la de Josefina Ballester en Germanias, 7. Dimarts 20 Casesnoves al carrer Vicent Boix, 7. I el dimecres 21 Pellicer-Estrugo a la plaça Vicent Andrés Estellés, 1.

2 comentarios sobre “Les farmàcies de Xàtiva tancaran tres dies en protesta pels impagaments de la Generalitat”

  1. Que facin pagar a Camps i cia tots els diners que van donar a la trama Gürtel via Bigotes Orange Marquet!, han arruïnat el País Valencià aquesta colla de pocavergonyes!

  2. ¿Qué es eso de «País Valencià»? Oficialmente es Comunitat Valenciana. No queréis que se diga «Játiva» pero luego usáis banderas pre-constitucionales (la Republicana lo es) u os inventáis historias de «països».
    La cacería que habéis montado contra Camps, de momento vale 1 millón de euros el juicio. Valor de los supuestos trajes: 12mil. Vosotros la izquierda habéis arruinado el único país que existe, que es ESPAÑA.

Los comentarios están cerrados.