L’ajuntament de Xàtiva rebrà el dilluns als xiquets sahrauís

Alfonso Rus i Rosa Mª Esteban els donaran la benvinguda

El dilluns 9 de juliol està prevista la recepció institucional per part de l’Ajuntament de Xàtiva als xiquets i xiquetes sahrauís que han arribat a la ciutat i a les famílies acollidores. Serà a les 13 hores al Saló de Plens de l’Ajuntament i participaran l’Alcalde de la ciutat, Alfonso Rus, la regidora de Benestar Social, Rosa Mª Esteban, el Delegat del Front Polisari al País Valencià, Mohamed El Mamun Ahmed Brahim i membres del col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva.

Abans, al llarg del matí, els xiquets sahrauís visitaran a algunes entitats i comerços com a mostra d’agraïment ja que han participat en les activitats que programem des del col·lectiu. A continuació, a les 12:30 hores els xiquets i xiquetes sahrauís, les famílies acollidores i els amics i simpatitzants de la causa sahrauí es concentraran davant de l’Ajuntament amb pancartes i banderes per reivindicar el dret d’autodeterminació del poble sahrauí, tal i com diuen les resolucions de l’ONU. Es llegirà un breu manifest que ha estat elaborat per la CEAS-Sáhara.

Quan finalitzen tots els actes protocol·laris, les famílies acollidores i els xiquets i xiquetes sahrauís, socis i simpatitzants d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva celebraran un dinar de benvinguda.