l’Ajuntament de l’Olleria busca 9 becaris per a este stiu

L’Ajuntament de l’Olleria ja ha fet públic el perfil dels 9 becaris que contractarà mitjançant el programa de formació “la Dipu de beca”. Els estudiants desenvoluparan les seues pràctiques al llarg de l’estiu a les àrees de Benestar Social, Comunicació, Cultura, departament Jurídic, Urbanisme, Desenvolupament Local, Medi Ambient i Serveis Municipals. El perfil formatiu de les persones que es volen contractar en pràctiques per a cadascun dels departaments és el següent:

Ensenyança Oficial Departament Beques
Llicenciatura de Comunicació Audiovisual

Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió.
Comunicació 1
Llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses.

Diplomatura en Empresarials
Desenvolupament Local 1
Llicenciatura en Ciències Ambientals

Llicenciatura en Biologia
Medi Ambient 1
Llicenciatura en Filologia Catalana Cultura 1
Arquitecte Tècnic

Enginyer Tècnic Industrial.
Urbanisme 1
Diplomatura en Treball Social

Diplomatura en Educació Social
Benestar Social 1
Tècnic Superior en Instal·lacions Electromagnètiques

Tècnic Superior en Sistemes de Regulació i Control Automàtic.
Serveis Municipals 1
Es posible que tu navegador no permita visualizar esta imagen.Tècnic Superior en Secretariat

Tècnic Superior en Administració i Finances
Àrea Jurídica – Secretària 2

El termini per a presentar les instàncies es tancarà l’1 de juny i tota la informació dels requisits, formularis i documentació que cal aportar per a formalitzar la sol·licitud està disponible a la plana web municipal: www.ajuntamentdelolleria.org

Des de l’alcaldia de l’Ajuntament de l’Olleria s’ha assenyalat que s’estan fent tots els esforços possibles des de la corporació per buscar vies que possibiliten la reincorporació al mercat laboral de les persones aturades, així com per aplanar el camí als estudiants perquè tinguen els seus primers contractes i experiències en l’àmbit del treball. Baix este objectiu s’està fent una intensa gestió de tramitació de totes les línies d’ajudes i subvencions que permeten a l’ajuntament la contractació de personal.

L’alcalde de la localitat, Julià Engo, ha explicat a més que s’està treballant també per formar i informar a empresaris i treballadors front els nous reptes que estableix la crisi. De fet el proper dimecres dia 27, i en coordinació amb Coeval, s’oferirà una xerrada “Mesures fiscals contra la crisi” dirigida tant a empreses com a autònoms. També esta mateixa setmana s’ha obert el termini per a inscriure’s a diversos cursos de formació contínua per al sector serveis.

.