La XX Trobada de Corals de la Vall reunix a centenars de persones a l’Olleria

Com a representants locals, van actuar el cor de l’Agrupació escola musical La Nova i el cor de l’Escola musical Sta. Cecília

Centenars de persones van abarrotar el Teatre Goya de l’Olleria dissabte passat amb motiu de la celebració de la XX Trobada de Corals de la Vall d’Albaida organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida junt amb l’Ajuntament de l‘Olleria i la col·laboració de la coral de l’Escola musical Sta. Cecília de L’Olleria.
A l’acte no van faltar la Presidenta en funcions de la Mancomunitat, Rosa Adelina Vidal, l’alcalde de L’Olleria, José Vidal, el conseller de Cultura de la Mancomunitat, Julià Engo, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de L’Olleria, Jesús Engo així com diversos membres de la Corporació Municipal i nombrosos alcaldes i regidors de la Comarca, a més de centenars de veïns de L’Olleria i resta de la Vall d’Albaida que van poder disfrutar de les cançons preparades per les 10 corals participants. L’Olleria per primera vegada tenia doble representació, ja que van actuar el cor de l’Agrupació escola musical La Nova i el cor de l’Escola musical Sta. Cecília, que va ser el cor amfitrió de la Trobada.
La jornada s’iniciava a les 6 de la vesprada amb una cercavila de les corals participants que van ser la coral Inesina de Benigànim, el cor juvenil Sinenómine de Benigànim, l’Agrupació vocal Clarialba de Montaverner , l’Agrupació coral de Castelló de Rugat , l’Agrupació coral de Bocairent, l’Associació musicovocal Nou Orfeó d’Ontinyent, l’Agrupació vocal Eduardo Torres d’Albaida, l’Agrupació coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació escola musical la Nova de L’Olleria, el cor de l’Escola musical Santa Cecília de L’Olleria.
I després de l’entrega de detalls finalitzava el concert amb la interpretació per part de totes les corals de la cançó És l’hora dels adéus que va estar dirigida per Pere Molina, director de la SEM Sta. Cecília de L’Olleria.