La xativina Itziar García obté el seté lloc a la III Olimpiada Espanyola d’Economia

La III Olimpíada Espanyola d’Economia, organitzada per la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques i de la Universitat Jaume I de Castelló, s’ha celebrat a Castelló de la Plana, els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol de 2011.

En aquesta tercera edició s’ha incrementat la participació de l’alumnat en incorporar-se les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Cantàbria, de la Universitat de Girona i de la Universitat d’Extremadura. En total, han participat 31 facultats, amb 84 alumnes seleccionats. L’organització de les fases locals per part de les diferents facultats ha suposat una participació aproximada d’uns 900 centres d’Educació Secundària i d’uns 2500 alumnes de batxillerat de tot el territori espanyol.

Entre els deu guardonats, trobem dos del districte universitari de València: Guillermo Martínez B., en el desé lloc, i la nostra alumna del I.E.S. Josep de Ribera Itziar García, en el seté lloc, la qual, una vegada més, ha demostrat el seu alt nivell, ha constatat que és una alumna molt vàlida i molt resolta en tot allò que es proposa, i, tal com deia en aquest bloc el seu professor de Science, “És el començament d’una carrera brillantíssima” i que, nosaltres subscrivim al cent per cent.