Ginermark campió de les 24 hores de futbol sala de Canals

L’onzena edició de les 24 hores de futbol sala aficionat de Canals organitzades per l’Afsac resultà tot un èxit d’afluència i de participació. Tots els equips implicats demostraren un gran nivell i finalment fou el conjunt de Ginermark qui es proclamà campió en vèncer els Xispa’s Pub en la tanda de penals després de concloure el temps reglamentari d’una bonica final amb empat a dos.

D’aquesta manera, s’emportaren un trofeu i un premi en metàl·lic de 800 euros, a banda del trofeu al conjunt més realitzador de la primera fase. A més, el seu guardameta Eduardo Vaello fou designat millor jugador del torneig després d’una sèrie de formidables actuacions rubricades amb la detenció de fins a quatre penals en la tanda decisiva. El subcampió, per la seua part, s’endugué trofeu més 400 euros, mentre que els dos semifinalistes Pa i Mar i Pub Bess reberen trofeu i 150 euros. Finalment, Construcciones Pepe Tormo fou l’equip menys golejat de la primera fase.

Pel que fa al campionat en sí, comencem el repàs pel grup A. Aquest estigué dominat per l’actual campió Pepe Tormo i el sorprenent Amics de Damián, la revelació del campionat, que arribà inclús a proclamar-se campió de grup després de signar taules contra Pepe Tormo en l’encontre decisiu. Construcciones y Reformas Vte. Sanchis i Carpintería Toima no tingueren la més mínima opció en aquest grup.

En quant al grup B, en aquest recaigueren dos dels màxims favorits al títol com eren Ginemark i Pub Bess, per a desgràcia de Frutas Picorro i Rte. Gran Maestre, els altres dos integrants del grup. El domini dels dos primers fou aclaparador i, a l’igual que en el grup A, es jugaren la primera posició en la darrera jornada, emportant-se-la finalment Ginemark.

En el grup C, per la seua banda, es classificaren amb solvència Xispa´s Pub i Pa i Mar (amb set punts cadascun) front a un Perise que malgrat l’eliminació deixà una grata impressió i un O.B.M. que defraudà i perdé els tres partits.

El grup D estigué dominat per Bar Lidia amb tres triomfs. Coop. Trans. Parra l’acompanyà a quarts després d’empatar contra Xapa i Pintura Ferjuan i aprofitar-se d’una carambola. Set Esport completava aquest quartet.

La ronda de quarts començava la vesprada del dissabte amb un enfrontament entre Amics de Damián i Pa i Mar on s’imposà l’experiència dels segons (1-3). A continuació gaudirem d’un bonic encontre molt tàctic entre Ginermark i Coop. Trans. Parra (1-0). La tercera plaça per a semifinals fou per a Xispa’s Pub en donar la campanada front a Const. Pepe Tormo (4-2) a base de contacolps letals. Aquest s’enfrontaria en semifinals al potent pub Bess, que derrotà a Bar Lidia (2-1) en un xoc que controlà però que se li complicà al final.

D’aquesta manera, Ginermark s’enfrontà a Pa i Mar en una de les semifinals més descompensades que es recorda (8-0). L’altre finalista fou Xispa´s Pub després d’eliminar en un atractiu encontre a un altre des favorits com era Pub Bess. La gran final estava servida.

No podem acomiadar-nos sense destacar l’elevat nivell mostrat en general pels guardametes en aquesta edició, culminat amb la consecució del trofeu al millor jugador del torneig per part d’un esportista d’aquesta demarcació. Enhorabona per a ells i per a tots els participants en general. Esperem que hagen gaudit d’aquesta edició i els esperem l’any que ve amb una altra que promet ser tan apassionant com aquesta a més.

Información e imágenes facilitadas por : http://www.coneixercanals.com/

https://skydrive.live.com/?cid=5feb3726c09c11a4&sc=photos&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&id=5FEB3726C09C11A4!176