«La Vella» de Xàtiva ja ho té tot a punt per al Certamen Internacional de Bandes de Música

El proper diumenge 24 de juliol la Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva participarà en el 125 Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València a la Secció d’Honor.

«La Vella» ha participat ja diverses vegades en aquest certamen, però sempre a la Secció Primera, guanyant alguns anys, però és la primera vegada que una banda de La Costera participa en la Secció d’Honor.

Els 140 músics de la banda, dirigits per Teo Aparicio Barberán, tocaran el pasdoble «Lola Hilario», composat pel director de la banda i dedicat a la seua sogra. Després, interpretaran com a obra lliure «Gran Rusia» (1.- Antigua y Rusia Trágica. 2.- País de las hadas y Rusia misteriosa. 3.- Rusia feliz y heroica) de Chernov Gennady Vladimirovich.
«Els músics estan molt motivats en la participació d’aquest certamen, i encara que no aspiren a guanyar, degut a l’alt nivell del certamen, sí quedar molt be«, ens ha explicat el president de la banda, Enrique Alonso.

En aquest certamen participen la Societat Musical Instructiva «Santa Cecilia» de Cullera, l’Ateneu Musical i d’Ensenyament «Banda Primitiva» de Llíria que tocaran de matí, i de vesprada ho farà la Societat Unió Musical d’Alberic, la Primitiva Setabense de Xàtiva i la Unió Musical Uteliana d’Utiel. El certamen serà al Palau de la Música de Valéncia.

Ha estat tota una setmana d’assajos al teatre de Xàtiva, i demà dissabte es farà un concert per a que els xativins pugen escoltar el que interpretarà la Vella, al teatre de la ciutat. No obstant, el diumenge eixiran 6 autobusos des de Xàtiva i l’entrada al certamen és lliure.

2 comentarios sobre “«La Vella» de Xàtiva ja ho té tot a punt per al Certamen Internacional de Bandes de Música”

  1. Al Certamen també interpretaran l’Obra Obligada: “De Causis, the Order of the Chaos” de Francisco Zacarés Fort, la qual no es nomena a la notícia.

Los comentarios están cerrados.