La selecció valenciana aleví es concentra a Genovés

La selecció masculina jugarà un amistós contra el C.B. Genovés Infantil

La Selecció Valenciana Aleví, tant femenina com masculina, es concentra aquest cap de setmana al Genovés per preparar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de la categoria. Tant la femenina com la masculina faran una doble sessió de preparació al Pavelló Municipal del Genovés aquest diumenge, en horari de matí i vesprada.

És el grup de xiquets i xiquetes que el cos tècnic de la Federació Valenciana ha escollit per tal de disputar el Campionat d’Espanya el proper mes d’abril i, que després de 2 anys de treball en un grup més nombrós, ha realitzat la preselecció que ja prepara aquest campionat.

Les xiques començaran, en sessió matinal, l’entrenament i després els xics, al Pavelló Municipal. Faran un descans a l’hora del dinar per a continuar, en una sessió preparatòria per la vesprada per part de les xiques i un partit amistós, de l’equip masculí, davant l’equip infantil del C.B. Genovés.

Per tant, dins de la programació d’actes del 20 aniversari del C.B. Genovés, aquest cap de setmana, es podrà veure al Pavelló Municipal als millors xiquets i xiquetes de la categoria i, a més, enfrontar-se a un dels equips del Club Bàsquet Genovés. El partit amistós serà el diumenge a les 18.30 al Pavelló Municipal.