La Ronlla Loreto Honorativa de l’Olleria inicia els actes commemoratius del seu 50 aniversari

llibre-rondalla_pagina_001

La Rondalla Loreto Honorativa iniciarà este diumenge 11 d’octubre els actes commemoratius dels seus 50 anys de vida. Uns història d’afició a la música que va començar l’any 59, quan tres amics decidiren comprar-se una guitarra, una bandúrria, un llaüt, i uns mètodes per aprendre música. De la mà del pare caputxí Honorato Vinalesa, aprengueren solfeig i creixeren en nombre de components, essent la seua estrena com a Rondalla a setembre de 1961, quan varen ser contractats per l’Ajuntament de l’Olleria per a fer una serenata a la Reina i Cort d’Honor de les festes.

La història de la rondalla, des dels seus inicis fins a ara, ha estat arreplegada fotogràficament en una exposició que s’inaugurarà este diumenge 11 d’octubre a les 19h a la sala del cinema Goya. Un acte que també servirà per a presentar el llibret que s’ha editat en commemoració del mig segle del grup de música ollerià.

La programació d’actes en motiu de l’aniversari prosseguirà el dissabte 17 d’octubre, amb un concert recopilatori de la Rondalla Loreto Honorativa, que musicalment recorrerà el seu periple artístic. Serà a les 19:30h al teatre cine Goya.