La regidoria de Joventut de l’Olleria impulsa un taller de teatre tots els dissabtes

Taller de teatro en l'OlleriaLa regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria ha posat en marxa un Taller de Teatre que es desenvoluparà des d’ara i fins al pròxim mes de juny de 2011, tots els dissabtes de 12 a 14 hores al Teatre Goya. Una proposta formativa i lúdica que ha nascut de la confluència d’interessos d’un col•lectiu de joves que es va acostar al Centre d’Informació Juvenil (CIJ) per a plantejar les seues inquietuds, i de la regidoria d’esta àrea.

“Un grup de joves d’entre 20 i 30 anys ens van comentar que volien crear un grup de teatre amateur i que tenien ganes de formar-se al respecte. Des de la regidoria de Joventut s’ha buscat el professorat i es cedeixen les instal•lacions municipals del teatre Goya per a realitzar les classes”, comenta Mercedes Simó, regidora de Joventut. “Al CIJ som molt receptius a les propostes dels joves, per això, tant a través dels corresponsals, com mitjançant les enquestes que hem fet, intentem estar atents als gustos i prioritats d’este sector de la població”.

El taller té un cost per alumne de només 10€ mensuals, ja que la regidoria de Joventut subvenciona part dels honoraris del professor d’art dramàtic, Vicent Doménech. La sessió inaugural del taller es va realitzar el passat dissabte dia 11 de desembre, i està previst que a final de curs els joves escenifiquen una obra.