La Música Vella de Xàtiva celebra el seu Concert de Nadal

Aquest dissabte de vesprada al Gran Teatre

La Música Vella de Xàtiva celebrarà el seu gran i tradicional Concert de Nadal aquest dissabte a les 19.30 hores al Gran Teatre de Xàtiva.

Des de fa ja més de 25 anys la Societat Musical «La Primitiva Setabense» felicita aquestes festes a tots els seus socis, músics, cecilianes, pares d’alumnes i simpatitzants en general, de la millor manera posible, es a dir , fent música amb una Gran Gala Musical on actuarà la seua Banda Juvenil i el Cor d’Alumnes de l’Escola de Música, tots ells dirigits pel seu Director titular Paco Roca.

Tots els professors, músics i alumnes estan preparant amb molta il·lusió aquesta entranyable cita que marca l’inici de tan familiars festes.

El títol triat en aquesta ocasió és «El vertader sabor musical d’aquestes festes», on es podrà escoltar en la seua primera part peces com «Oregon», “La vida és Bella» i un arranjament de la famosa banda sonora de la pel·lícula «Grease “.

En la seua segona part les nadales populars ocuparan un lloc important a l’escenari, recuperant peces tradicionals valencianes amb altres ja molt tradicionals en aquesta formació, posant colofó amb tot un clàssic en aquest concert impossible de prescindir: «El pequeño tamborilero».

Tota la gran familia de la Música Vella representada pel seu president, Luis Enrique Alonso Vidal, feliciten i conviden a tota Xàtiva a participar en aquest gran esdeveniment musical on la música serà la veritable essència del Nadal.