La marxa contra el macroabocador de Llanera reuneix 300 persones

Els organitzadors explicaren quins són els riscos que comporta aquesta instal.lació

Más de 300 persones van participar ahir a la marxa convocada contra el macroabocador de Llanera i van contemplar els terrenys on s’ha projectat fer aquesta infraestructura.
El motiu de la marxa era mostrar sobre el terreny i amb proves quins són els riscos que aquesta instal·lació comporta per a la seguretat i salut dels veïns de La Canal de Navarrés i la Costera.
Durant l’acte, els organitzadors han explicat quines són les instal·lacions previstes. Segons recalquen, es tracta d’un projecte «que de dur-se a terme implicaria l’ocupació de més de 835.000 metres quadrats«.
Cal destacar que el projecte encara ha de ser aprovat per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient i per la Confederació
Hidrogràfica del Xúquer, a més haurà de tindre en compte els recursos presentants pels ajuntaments, mancomunitats i empreses.
També es va inicar la campanya de recollida de signatures per tal de sol.licitar que europarlamentaris visiten els terrenys per tal que estudien «els incompliments de la normativa europea que s’estan fent a territori valencià», recalquen.

 

Foto: http://www.noalmacrovertedero.net