Senyera acull el seu primer bateig civil

Feliu Montagud ha sigut el protagonista de la primera Cerimònia d’Acolliment Civil
Aquest diumenge 17 de juny passarà a la història del registre civil de Senyera, doncs el saló de plens de l’Ajuntament ha sigut testimoni de la primera Cerimònia d’Acolliment  Civil.

El protagonista d’aquest acte senzill però emotiu acte ha sigut Feliu Montagud Senyera. Nascut el 29 de desembre de 2011, Feliu va estar ahir envoltat de familiars i amics que li van donar la benvinguda a la vida i es van comprometre a vetllar i acomplir els principis establerts en la Declaració Universal dels Drets de l’Infant, la Convenció sobre els Drets de l’Infant, la Declaració Universal dels Drets Humans i la Constitució.

L’encarregada d’oficiar la cerimònia va ser Sandra Capsir, regidora de Compromís a l’Ajuntament de Senyera. Familiars i amics es van mostrar molt satisfets i contents de poder participar en un acte que els ha donat l’oportunitat de manifestar públicament la seua alegria per l’arribada d’un nou membre de la família i de ser testimonis del seu acolliment oficial a la societat de senyeruts i senyerudes.