La Junta Local Fallera de Xàtiva presenta la seua executiva

Estarà formada per catorze persones de les distintes comissions de la ciutatLa Junta Local Fallera de Xàtiva ha donat a conèixer la seua junta executiva, que estarà formada per catorze persones de les distintes comissions de la ciutat, així com els càrrec que desenvoluparan cadascun d’ells.

Jesús González (Falla Ferroviària) serà el President, després d’haver estat escollit el passat 18 de maig en assemblea extraordinària. Junt amb ell, hi hauran quatre vicepresidents. Alberto Ordiñana (Espanyoleto), serà el vicepresident primer de protocol, mentre que José Luis Morell (Sant Jordi), s’encarregarà de la vicepresidència econòmica. Paco Sisternes (Cid Plaça de la Trinitat) serà el vicepresident de festejos, i Águeda Martí s’encarregarà de la vicepresidència de cultura.

D’altra banda, la secretària de la Junta Local serà Lucía Perucho (Falla Murta Maravall), mentre que el sot-secretari serà Juan Esteve (Espanyoleto). Juanma Carmona (Joan Ramon Jiménez) serà el tresorer, i José Luis Lagardera (Selgas Tovar), el comptador.

També estaran en aquesta executiva Inma Esparza (Sant Feliu) i Eva Samit (Sant Jordi) com a delegades infantils, mentre que José Luis Mollà (Molina Claret), Federico Javier Mollà (Corts Valencianes) i Ximo Mateu (República Argentina) completaran els càrrecs de delegats.