El Serra Vernissa guanya per equips el II Trail de Quesa

El club es prepara per a la marató Nocturn de Chiva i La Volta a la Cerdanya d’Ultrafons

El club Serra Vernissa de Xàtiva es va imposar per equips al Trial i al Sprint Trail de Quesa. Un gran nombre de participants del club van assistir a aquesta segona edició, a més, van mostrar un gran estat de forma física, ja que van aconseguir imposar-se per equips en les dues modalitats. A la prova del Trail de 20km +945m van participar 285 corredors i es va imposar Luna amb un temps de 1h50’. Del Vernissa van participar Vicent Mollá, va quedar en novena posició amb 2h01’, Paco Gil el 13é amb 2h05’. Es van retirar per problemes físics Marcuello, Martínez i Borreda.

Al Sprint Trail de 11k +475m, va guanyar Sinisterra amb 59’. Del Vernissa es donaren cita Tormo amb 1h04’, Gatto amb 1h06’, Ibáñez, Horcajada, Elo López, Montell, Ricardo i Jordi Cerdà, i Jordi Chàfer.

Per a aquesta setmana, el club estarà a dues proves de llarga distància. Per una banda, Bellot i Tomàs estaran al Maratón Nocturno Amanece por Chiva, que eixirà dissabte a les 23 hores per a recórrer una distància de 49,5k i 2.500m +. D’altra banda, Josep Cebrià participa en la Volta a la Cerdanya d’Ultrafons, de 120km i 6.400m +, que partirà dissabte a les dotze de la nit des d’Alp fins a Puigcerdà.