La falla Joan Ramon Jiménez presenta el seu llibret explicatiu

Es tracta d’un llibre que busca l’equilibri entre les falles i el medi ambient

La comissió de la falla Joan Ramon Jiménez de Xàtiva, va presentar el passat dimarts dia 6 de març el seu llibret explicatiu per a les falles 2012. La fallera major infantil de la falla Carla Giner Guarner, la presidenta de la comissió Yolanda Pérez Ferri i el faller Rafa Tortosa feren les explicacions del llibret.

El llibre, ha estat realitzat per Yolanda Pérez, Verònica Llopis, Isabel Gosálbez, Anna I. Calvo, Rafa Tortosa i Patri Viñes. Té una grandària de 13×18 i combina pàgines en color junt a blanc i negre. Compta amb la salutació de la presidenta, el programa d’actes, la fallera major infantil, l’explicació dels monuments fallers, i un dossier sobre falles i medi ambient.

El llibre va envoltat amb un paper, que es el que s’utilitza per crear els ninots dels monuments i una anella de begudes enllaunades, fa de obertura d’aquesta coberta. A més compta amb el número 6 de la fanzine de falles, Xàtiva i cultura «El verí del foc«.

A la presentació assistiren les falleres majors de la ciutat, junt a membres de la Junta Local Fallera i d’altres comissions falleres.