Xàtiva celebra el dia de l’arbre

Serà demà dia 9 de març a l’espai natural de la Cova Negra

El dia de l’arbre va ser el passat 30 de gener, peró degut a les baxes temperatures que es regitraven a la nostra ciutat, es va decidir aplaçar. Així que demà, 9 de març, els escolars de Xàtiva celebraran el dia de l’arbre amb una plantada de petits arbres per la zona de la Cova negra.

Enguany a més de la tradicional plantació d’arbres en diferents zones del paratge, es realitzarà una demostració del nou sistema de prevenció d’incendis forestals que s’acaba d’instal·lar en el paratge natural municipal de la Cova Negra.

S’eixirà a les 10.30 des de l’estació de trens de Xàtiva, per agafar el regional que porte els escolars fins Alboi. Des d’allí se seguirà el trajecte a peu fins a l’edifici principal de la Casa de la Llum. Convé assenyalar que el trajecte estarà controlat tant per personal del servei de Parcs i Jardins com per efectius de la policia Local.  Les brigades de la Diputació ja han preparat els llocs on seran plantats aquestos arbres. S’esmorzarà per la zona i en finalitarà l’excursió amb la presentació de les activitats i projectes que hi ha a la Cova Negra.

S’ha dirigit la convocatòria als escolars de 6º curs de Primària de tots els centres públics i concertats de la nostra ciutat.