«La dimissió del govern i la convocatòria d’eleccions generals»

Per Miquel Alcocel, coordinador d’EU a La Costera

Els contractes estan per a cumplir-se. Si algú considera que han canviat les circumstàncies o les condicions i que no pot cumplir un contracte, ha de tornar-se a signar un nou i resoldres l’anterior.

Respecte a la política del Govern de l’Estat Espanyol; Si Rajoy diu que no sabia el que anava a trobar-se i que per això està, fent tot el contrari al que va dir al seu programa electoral, ha de signar un nou contracte i resoldre el contracte anterior, el que es tradueix en termes polítics, amb la disolució de les corts, la dimissió del govern i la convocatoria de unes noves eleccions generals.

Actuar d’una altra forma es un frau a eixa democràcia, que tant digüen defensar. A mes de legitimar, les actuacions de protesta i de lluita que encara hauran d’incrementar més.

La única resposta de Rajoy i el PP es traure la policia al carrer i la repressió.

Per altra banda, ens hem enterat, que d’entre els principals defraudadors a Hisenda, es troven els màxims dirigents del Partit Popular, que es repartien, els diners en “negre” que els empresaris, que rebien les adjudicancions de les administracions governades pel PP, anavent “donant-los”

Aquestes noves circunstancies exigeixen que el poble siga de nou consultat, perquè les condicions de les eleccions on varen obtindre la actual majoria absoluta, de novembre de 2011, han canviat radicalment.

El PSOE, deu d’una vegada respondre al PP, doncs la única coartada, que esgrimeix el PP, per a fer el que fa, es “l’herencia rebuda”. Si el PSOE segueix callant, com a fins ara a fet, quedará acreditat que son igual de responsables que el PP, en les polítiques de retalls socials i d’austeritat que estan enfonsant l’estat.