La Biblioteca Municipal de Xàtiva realitza activitats d’animació lectora

El poeta i narrador valencià Vicent Camps comparteix amb joves i xiquets un variat recull de textos

La Biblioteca Municipal de Xàtiva ofereix la possibilitat de visitar les seues instal·lacions i gaudir d’una activitat relacionada amb el món dels llibres i la lectura. Enguany aquesta activitat d’animació lectora la realitza el poeta i narrador valencià Vicent Camps, que comparteix amb joves i xiquets un variat recull de textos.

Des de la biblioteca remarquen que el poeta treballa amb els estudiants la poesia «com a ferramenta que ens ajuda a créixer en valors».

S’ha de remarcar que la biblioteca ofereix la construcció d’un camí cap a l’espai de lectura, de préstec, d’accés ràpid a la informació, etc. Tot això en un ambient agradable, un lloc de socialització i de trobada, que anima la vida cultural del municipi  i dels centres educatius. L ‘animació lectora és un dels pilars fonamentals per tal que els més joves estimen els llibres i tot allò que representen.

Aquesta activitat s’ha realitzat durant aquest mes de febrer per als alumnes de primer de batxillerat. En març participaran els estudiants de quart de primària amb el següent calendari:

25 de març, a les 9.30 h, 4t de primària del Col•legi Attilio Bruschetti
25 de març, a les 10.50 h, 4t de primària del Col•legi Taquígraf Martí
26 de març, a les 9.30 h, 4t de primària del Col•legi Martínez Bellver
26 de març, a les 10.50 h, 4t de primària del Col•legi La Inmaculada
27 de març, a les 9.30 h, 4t de primària del Col•legi Jacint Castañeda
27 de març, a les 10.50 h, 4t de primària del Col•legi Jacint Castañeda
28 de març, a les 10.00 h, Centre d’Educació Especial Pla de la Mesquita