‘K-ÑÍS’ es fa amb la victòria en l’Olimpiada de Penyes 2010 de L’Olleria

olimpiada2010
Hi havia un total de 16 modalitats de competició, des del llançament de pinyol d’oliva als esports d’equip

L’Olimpíada de Penyes 2010 de l’Olleria, torneig organitzat per les regidories d’Esport i Joventut i en el qual els grups d’amics de la població competiren a diferents disciplines, ha finalitzat amb la victòria de “K-ñís”, penya formada per joves de entre 19 i 20 anys. Amb 28 punts, “K-ñís” s’ha imposat a la penya “Somos 889”, segona amb 22 punts, i a “Res t’importa”, que ha finalitzat la competició tercera amb 21 punts.

L’agrupació campiona es va imposar a les categories de tennis, futbolí, vòlei i billar, i afegint el llançament de pinyol d’oliva i el “Pro Evolution Soccer”, van ser les totes a les que va puntuar. “Somos 889” guanyà als dards i al truc, puntuant també al futbet, trivial i escacs. I la tercera, “Res t’importa”, va ser la primera classificada als escacs, llançament de pinyol d’oliva i “Pro Evolution Soccer”, aconseguint punts als dards, frontó i futbolí. A la cua de la classificació “Acalapa” i “Papito’s Team” no van puntuar en cap categoria.

A l’Olimpíada s’inscriviren 20 penyes, superant a les 18 de l’estiu anterior. Amb un total de 260 joves ollerians, aquesta edició del torneig ha sigut la millor en quant a participació, per els 244 jugadors del passat any. Degut a l’alt interès dels joves, el calendari del torneig s’ha allargat a 19 dies, sent la competició de bàsquet la primera a disputar-se, i el billar, el “Pro Evolution”, els escacs, i el Trivial les últimes.

Les disciplines a les que competien eren 16, entre elles algunes tan originals com el llançament de pinyol d’oliva o la cursa de cambrers, però també esports que no poden faltar com futbet, bàsquet o tennis. A més el billar, el pòquer i el “Pro Evolution Soccer” s’afegiren com a novetat a la llista d’àmbits als que competir aquest estiu.