Gilberto Vicedo primer i Julia Rico segona al Cross Escolar de Manises

Gilberto i Julia en Manises

Fran Mollà – Portal de Xàtiva

La localitat de Manises acollia el seu I Cross Escolar, penúltima prova de camp a través del calendari autonòmic. Els atletes de l’escola del CAVA-Kelme van tindre la millor actuació de la temporada de cross, en aconseguir dos pòdiums.

Gilberto Vicedo es va imposar amb facilitat en la categoria juvenil, en una prova en la que no va tindre rivals, ja que la participació va ser molt baixa, i que li va servir de test personal. Primera victòria per a l’ontinyentí que el proper dia 20 lluitarà al Campionat Autonòmic per aconseguir una plaça en la selecció valenciana per al Campionat d’Espanya de Cross.

Julia Rico va tornar a demostrar un molt bon estat de forma en la categoria infantil, en la que va aconseguir el segon lloc, tan sols superada per la campiona autonòmica de 1000 llisos en pista coberta. La prova va tindre bon nivell i Julia va córrer de forma intel·ligent i va afinar la seva preparació per a l’autonòmic, en el que intentarà repetir el pòdium aconseguit la temporada passada.

Nico Azorín va acabar la temporada de cross en categoria benjamí amb un quart lloc molt meritori. Ha destacat tota la temporada per la seva regularitat, ja que en la pràctica totalitat de competicions ha estat entre els 8 primers classificats.

També va acabar la temporada de cross de manera molt positiva Lara Ortiz, la qual aconseguí el sisè lloc en una prova també molt intel·ligent en la que va córrer de menys a més. Ara ja es centrarà en les proves de pista a l’aire lliure.