Genovés acull este dissabte el I Festival infantil de Taekwondo

Aquest dissabte 27 de Març tindrà lloc al poliesportiu municipal de Genovés el “primer festival infantil de taekwondo” on s’espera la participació de 150 alumnes de la federació valenciana de Taekwondo.

Cal dir que desde l’Ajuntament de Genovés «s’ha fet el màxim per a que aquest esport estiga ocupant un lloc important a les nostres escoles municipals», afirmen.

Fa dos anys es va començar amb l’escola municipal de taekwondo, la qual «va marcar un abans i un deprés d’aquest esport. Des de la seva aparició any rere any s’ha incrementat l’assitència i l’interés pel taekwondo fins que a hores d’ara formen part de l’escola municipal 40 alumnes entre xiquets i adults».

Degut a l’èxit del taekwondo i la bona gestió que ha fet l’Ajuntament de Genovés la federació valenciana ens ha oferit la realització d’alguns esdeveniments esportius de gran importancia, i per tant, desde l’Ajuntament de Genovés convidem a tothom a que el proper dissabte a les 10h acudisca a gaudir d’aquest event esportiu que esperem que siga tot un gran èxit.

Com bé diu el Tinent d´Alcalde delegat d´Esports Blai Albarracin “Genovés s´està convertint en un referent esportiu no ja en la nostra comarca sinó també, en tota la nostra comunitat”, “el taekwondo es un esport que començà a Genovés fa 2 anys i hui ja s´ha convertit en tot un referent a les nostres escoles esportives”.

Segons fons de la Regidoria d´Esports, el festival començarà a les 10 hores i està prevista la seua finalització a les 12 hores, amb l´entrega d´una medalla de participació a tots els participants.