Final de temporada de l’Escola Municipal de Futbol de l’Olleria

Es van entregar els trofeus als alumnes

El dimecres es va realitzar l’acte de tancament de l’activitat de l’Escola Esportiva Municipal de Futbol de l’Olleria. A l’acte acudiren tots els alumnes que durant tota la temporada han estat practicant futbol per tal de celebrar el final d’esta temporada amb tots els companys.

Durant l’acte el regidor d’Esports, Vicente Oviedo, va dedicar unes paraules a tots els alumnes de l’escola per tal de felicitar-los pel bon treball realitzat al llarg de la temporada i a més va indicar que l’escola de futbol de l’Olleria “és ja una referència a nivell comarcal”. Per altra banda també va aprofitar per reconèixer “el sacrifici que realitza el coordinador per portar endavant l’escola de la forma que ho fa, fent que tots els alumnes reben un ensenyament de la més alta qualitat tècnica i pedagògica i més important encara, de la màxima qualitat humana”.

Durant l’acte es va realitzar l’entrega dels trofeus, per tal de reconéixer la bona actitud dels alumnes, la progressió i la regularitat al llarg de la temporada. Al finalitzar l’esdeveniment, tots els alumnes es pogueren fer una foto de família.