Èxit del concert de la SEM Santa Cecília a l’Olleria

Esta setmana oferirà el seu concert l’AEM La Nova
La SEM Sta. Cecília celebrava la festivitat de la seua patrona amb un concert dissabte passat, que va fer disfrutar als centenars d’ollerians que van abarrotar el Teatre Goya i entre els que no van faltar diversos membres de la corporació municipal.

El concert que va estar dirigit per Enrique Alborch Tarrasó, de Castelló de Rugat, va constar de 5 peces, la primera va ser Andrés Contrabandista, un pasdoble d’Óscar Navarro, seguint amb Appalachian Overture, obra de James Barnes que fa referència a les famoses muntanyes americanes “Apalatxes”, Magallanes va ser la tercera obra que van interpretar i que està basada en el poema simfònic escrit en 2002 pel compositor valencià Ferrer Ferran. I després de Magallanes el públic va disfrutar de la peça que va compondre Francesc Cerdà en 2004 i que està dedicada a Álvaro Juan Lila amb motiu de la seua jubilació, Álvaro el Mestre.

El concert va acabar amb una de les peces de música clàssica més famoses, Peer Gynt escrita originàriament per a orquestra en 1876 per Edvard Grieg. No obstant això, la versió que va oferir La SEM Sta. Cecília va ser la de Conte Simfònic, un conte de Carmen Santonja creat a partir de la història original d’Ibsen i traduït i adaptat pel director invitat al concert Enrique Alborch. La peça va comptar amb la interpretació del periodista d’Alcoleja i locutor i coordinador de Ràdio Cocentaina des de 1997, Paco Gadea, el qual es va encarregar de la narració.

El tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Olleria, Jesús Engo, present en el concert, va subratllar “la qualitat de les nostres bandes de música, la SEM Sta. Cecília i l ‘AEM La Nova, que s’esforcen dia a dia per a continuar millorant i fer-nos disfrutar en cada una de les seues actuacions”. Esta setmana serà l’Agrupació Escola Musical La Nova de L’Olleria qui oferirà el concert de Santa Cecília després d’un intens cap de setmana de celebracions ja que dissabte passat entre altres activitats van tindre cercaviles, sopar i serenates.

El concert d’esta setmana serà demà dissabte en el Teatre Goya a les 20:00 hores i tindrà com a protagonistes a les bandes sonares de pel·lícules entre les que no faltaran, Conan el Bàrbar, Pirates del Carib, Indiana Jones, Star Wars o la Marxa de concert de 1941.