Èxit de la companyia Tex Teatre en Genovés

L’obra «Això era un estenedor» va cautivar a l’auditori

El passat diumenge 24 de març l’auditori municipal de Genovés acollia l’obra “Això era un estenedor” representada pel grup Tex Teatre. L’esdeveniment va estar organitzar per l’Associació 9 d’Octubre i va comptar amb la col.laboració de l’Ajuntament. La companyia Tex Teatre, sense ànim de lucre, naix d’un grup de persones properes a altres amb discapacitat amb la finalitat de proporcionar-los una activitat d’oci per tal d’aconseguir una major participació i integració en la societat.

Amb aquesta finalitat representaren la seua segona obra al Genovés, que va mantenir en tot moment l’atenció d’un públic entregat i espectant per tot el que estava veient.

Una altra vegada, el teatre mostra que en la societat actual, «amb ganes i amb implicació es poden minimitzar totes les barreres i oferir, al públic en general obres com la que el grup de teatre Tex va representar a Genovés. Si l’any passat amb La Nouba ja ompliren l’Auditori, en aquesta ocasió no va ser menys. Després de la representació el públic es quedà amb ganes de continuar veient més teatre», assenyalen des de l’organització.

D’aquesta manera, l’Associació 9 d’Octubre, organitzadora de la funció, agraïa a la companyia el fet de «poder oferir en el nostre poble obres com les que ja han representat aquestos dos anys i al mateix temps animem a continuar en la tasca», afirmen.

Tex Teatre, després de «La Nouba» i «Això era un estenedor», ja està preparant una tercera obra que en breu estrenarà i que de segur es veurà al Genovés més endavant.